Επικοινωνία

Φόρμα επικοινωνίας

Ονοματεπώνυμο

Εταιρία

Θέση/Τίτλος

Το Email σας (required)

Θέμα

Your Message

Για πληροφορίες σχετικά με θέματα χορηγιών:

Κωνσταντίνος Ουζούνης Ράντω Μανώλογλου Γρηγόρης Φλουρής
Γενικός Διευθυντής
210 998 4864
ouzounis.k@ethosmedia.eu
Key Account Manager
210 998 4863
manologlou.r@ethosmedia.eu
Key Account Manager
210 998 4901
flouris.g@ethosmedia.eu

Για πληροφορίες / ερωτήματα σχετικά με την υποβολή υποψηφιοτήτων:

Βούλα Βασιλικού Λωρέττα Μπούρα Σταυρούλα Οικονομάκη
Sales Executive
210 998 4908
vassilikou.p@ethosmedia.eu
Key Account Manager
210 998 4902
boura.l@ethosmedia.eu
Sales Executive
210 998 4876
oikonomaki.s@ethosmedia.eu
Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους συνεργαζόμενους φορείς και τους χορηγούς επικοινωνίας:
Μαριάνα Βαζαίου Αλεξάνδρα Παπασπηλιωτοπούλου Ανδρέας Μπάλτας
Events Executive
210 998 4932
vazaiou.m@ethosmedia.eu
PR & Marketing Communications Manager
210 998 4917
papaspiliotopoulou.a@ethosmedia.eu
Events Executive
210 998 4906
baltas.a@ethosmedia.eu

Για πληροφορίες σχετικά με θέματα logistics:

Κωνσταντίνος Σαλβαρλής Νίκος Αθανασίου Στέλιος Γαλάτουλας
Conferences Manager

210 998 4909

salvarlis.k@ethosmedia.eu

Υπεύθυνος Βάσης Δεδομένων

210 998 4912

athanasiou.n@ethosmedia.eu

Events Coordinator

210 998 4920

galatoulas.s@ethosmedia.eu

Διοργάνωση

Καταληκτική Ημερομηνία: 26/11/18

Διοργάνωση

Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλην Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ)

Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) είναι το συλλογικό όργανο του σώματος της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης που έχει ως αποστολή την προώθηση της εξωστρέφειας της οικονομίας της χώρας καθώς και την υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις ξένες αγορές. Oι 146 εξειδικευμένοι υπάλληλοι του κλάδου της Οικονομικής μας Διπλωματίας στελεχώνουν το δίκτυο των 55 Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) των Πρεσβειών μας στο εξωτερικό, αλλά και τις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΓΓ ΔΟΣ & ΑΣ) του Υπουργείου Εξωτερικών και είναι στο πτυχιούχοι Πανεπιστημιακών Σχολών αλλά και απόφοιτοι του στοχευμένης εκπαίδευσης τμήματος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Τα Γραφεία ΟΕΥ στις Πρεσβείες της χώρας μας στο εξωτερικό παρέχουν πρωτογενή οικονομική και εμπορική πληροφόρηση τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα και σημαντικό μέρος αυτής της εργασίας αναρτάται στην ιστοσελίδα www.agora.mfa.gr. Παράλληλα, προωθούν τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και υποστηρίζουν τις ελληνικές επενδύσεις στο εξωτερικό. Το 2016, τα Γραφεία ΟΕΥ δέχτηκαν περίπου 10.000 αιτήματα των ελληνικών επιχειρήσεων για πληροφόρηση ή υποστήριξη εξαγωγών και επενδύσεων. Βάσει της αξιολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών των Γραφείων ΟΕΥ από τις επιχειρήσεις, το ποσοστό ικανοποίησής τους ήταν εξαιρετικά υψηλό (96,86%). Σημειώνεται ότι η παροχή υπηρεσιών από τα Γραφεία ΟΕΥ πιστοποιείται βάσει του συστήματος ISO. Η ΕΝΔΥ ΟΕΥ προωθεί και θα συνεχίσει να προωθεί προς τη διοίκηση και τους επιχειρηματικούς συλλογικούς φορείς απόψεις, ιδέες και κοινές δράσεις, που πηγάζουν από την εμπειρία των στελεχών της και αποσκοπούν τόσο στη βελτίωση των κρατικών υπηρεσιών όσο και στην εδραίωση της αντίληψης ότι η εξωστρέφεια θα πρέπει να αποτελεί στρατηγική επιλογή για τη βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της χώρας όσο και του ιδιωτικού τομέα

Ethos Awards

Η ETHOS AWARDS διοργανώνει και θεσμοθετεί βραβεία σε πανελλήνια και διεθνή αναγνωσιμότητα, για τα πεδία δραστηριότητας της ETHOS MEDIA S.A., επιβραβεύοντας και υποστηρίζοντας έμπρακτα τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Τα βραβεία αυτά εστιάζουν στους τομείς των επενδύσεων, της ξενοδοχίας,  των εξαγωγών και του κλάδου τροφίμων και ποτών.

Παράλληλα, η ETHOS MEDIA S.A. δραστηριοποιείται στους τομείς των εκδόσεων επιχειρηματικών περιοδικών & εφημερίδων, στο internet με portals, websites και ηλεκτρονικά newsletters. Ειδικότερα, στις εκδόσεις της ETHOS MEDIA S.A. συγκαταλέγονται: το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, το περιοδικό για την πολιτική υγείας και φαρμάκου Ph.B Pharma & Health Business και το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World.

Όσον αφορά στο internet, η ETHOS MEDIA S.A.  δραστηριοποιείται με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό portal insuranceworld.gr, το portal virus.com.gr για την πολιτική υγείας και φαρμάκου και την εβδομαδιαία ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week.